Hvordan man vælger markiser til dit hjem eller forretning

Før, markiser blot tjente som beskyttelse mod sol og regn til huse. Men nu, markiser er medtaget som en del af et hus eller bygningens arkitektur ikke kun for dets primære formål, men også for at tilføje charme og skabe en erklæring.

Hvis du er stadig ikke overbevist om den arkitektoniske skønhed maleroversigten.dk af markiser, kan du få dem installeret af følgende grunde:

* Det beskytter vinduesrammer mod regn, sol og sne. De fleste vinduesrammer og rudeglas er lavet af træ. Vi ved alle, hvordan træet reagerer på miljømæssige ændringer. Selv med tilstrækkelig træ belægning og polsk forværres træ hurtigere når de udsættes for hårdheden af vejrforholdene.

* Dit hus kan have en veranda eller terrasse og du har nogle møbler der, hvor du slap af mens du læser en bog eller nyde en kop kaffe med dine venner. Sådanne møbler, uanset materiale, slidt hurtigere, når de udsættes for sol og regn.

* Når det regner, holde du normalt dine vinduer lukket, blokering frisk luft fra kommer ind gennem vinduerne. Hvis dit hus har markiser, under regnbyger, kan du holde dine vinduer åbne og stadig forhindre regnvand kommer.

* Når du ser TV eller benytter computeren, har du normalt lukke windows eller gardiner eller persienner ned for at reducere blænding. Hvis markiser blev monteret, behøver du ikke at blokere naturligt lys fra resten af rummet, da sejlene vil reducere genskin på skærme placeret i nærheden af vinduerne.

* En større effekt af at have markiser, ifølge en undersøgelse, er, at det kan reducere sommervarmen stigning af 65% for vinduer mod syd, og 77% for vinduer mod øst og vest.

Så hvis du er nu overbevist om, at du gerne dit hus eller din bygning har markiser, ikke bare gå ud og få en. Der er ting, du skal overveje.

* Materiale

De mest almindeligt anvendte materialer til markiser er udendørs stof og aluminium. Dem, der foretages af udendørs stof kommer i en bred vifte af farver og figurer. men disse kræver mere vedligeholdelse end aluminium ones.

Dem, der foretages af aluminium er robust og kræver mindre vedligeholdelse. Disse markiser, men har begrænset design og farve valg.

* Vinkel

Det anbefales, at størrelsen af drop for vinduer mod øst eller vest, skal 65-75% for den bedste effektivitet. For et vindue mod syd, kan drop bare være 45-60% siden mindre dækning er nødvendig, da solen har en højere vinkel fra denne retning.

* Sidepaneler

Sidepaneler kan ændre den arkitektoniske fornemmelsen af sejlene. Sidepanelerne er også gavnlige i at tilføje dækning i en anden retning og en maler slagelse.

* Stationære og løftbare eller fritstående

Roll-up og Udtrækkelig markiser kan du tillade solen til at skinne ind i huset i løbet af vinteren.

Udtrækkelig markiser er også godt for terrasse eller dæk. Disse markiser har en mekanisme, der gør det muligt at blive udvidet så langt som nødvendigt.

Udtrækkelig markiser kan også have motorer og kontakter for at lette i retraktion. Nogle har også sol og vind sensorer til at automatisere retraktionen.

Udtrækkelig markiser er ikke for kraftig regn, kraftige vinde og sne, selv. Så sørg for at disse er ordentligt beskyttet mod sådanne vejrforhold.

Fritstående fortelte kan også bruges til terrasser, dæk eller terrasser. Business virksomheder, bruge da disse også dobbelt som en reklame, normalt disse.

* Størrelse

Lille markiser bruges til deres dekorative effekt. Hvis du vil maksimere den beskyttende funktion af markiser, vælge den større dem.

* Stil

De mest populære stilarter er traditionelle med lukkede sider, traditionelle med åbne sider, dome stil, dobbelt bar standard, vandfald, kvartal tønde, gavl gangbro og semi-cirkulært indgangen.

For at kontrollere typografien mest relevant for dit hus design og ledelse af dine vinduer, skal du kontakte en arkitekt.

* Farve

Ud over at overveje hvilken farve går godt med dit hus eller virksomhed, hvis det er muligt, vælge en lys-farvet fortelt da det ikke blokerer kun direkte sollys lys andre fortelte, men dette afspejler også sollys. Dermed, mindsker det mængden varme, der kommer i.

Også for at minimere den varme, der kommer ind i huset, Sørg for, at der er en kløft mellem siden af huset og toppen af fortelt at forhindre varme på forteltet skal overføres til huset.

Opbevar disse tips i tankerne, når consulting din arkitekt mens designe dit hus eller forretning etablering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.