At vælge en god Stock Trading Software

Der er så mange forskellige stock trading software-pakker på markedet, kan du prøve en anden en, hver dag i året, og aldrig køre det samme, to gange.

Mange handel fagfolk bruge nogle form for aktiehandel software til at holde deres følelser i skak og at give dem mulighed for at fokusere på deres aktiehandel strategi samtidig undgå virkningerne af frygt og grådighed.

Afhængigt af det program, du vælger, kan stock trading software hjælpe dig på følgende områder:

Identificere kanal Breakouts

Generer høj sandsynlighed mekaniske køb/salg signaler

Kontrollere din dollar risiko

Prognose nye toppe og bunde med stor nøjagtighed

Afsløre handel tendenser til enhver tid ramme

Timing Bands til at forudsige datoerne/gange for den næste cyklus høj og cyklus lav.

Bremse din tendenser mod frygt og grådighed

Det gode ved hjælp af stock trading software er, at det har nogen følelser. Det gør ikke elsker eller hader det materiel, som du ejer, og det ikke ønsker at blive rig. Det simpelthen knaser numre og fortæller dig hvad det “tænker” om hvornår de skal købe, sælge eller holde. Og mens det ikke er fejlfri, det er meget smartere end de fleste af os er.

Aktiehandel software er ikke rigtig en nødvendighed hvis du investerer i aktier og vil holde dem i lange perioder. Hvis du er dog dagen, swing, eller position handel, så er det et absolut krav for dig at se alle op og ned flåter, overvåge din korte positioner, og holde styr på dine stop tab indstillinger. Dette er, hvor stock trading software excellerer.

Før du vælger en stock trading softwarepakke, downloade og prøve det ud først. Hvis det program, du overvejer ikke har en gratis prøveversion, eller en 100% pengene tilbage garanti, så gå og kigge efter en anden. Software, der ikke opfylder dine krav er ikke gonna gøre dig en smule af gode.

Selv om der er software-pakker, der specialiserer sig i en bestemt funktion, for eksempel giver real-time aktiekurser, for eksempel, ville du være bedre stillet til at vælge en alt-i-én pakke, der giver alt hvad du behøver at gøre informerede beslutninger. Som minimum bør din aktiehandel software giver følgende:

Åbning prisen på dagen i hvert marked til at bestemme prisen retning.

Afslørende tegn på markedet at signal en breakout at opadrettede (eller ulempe hvis trading kort sagt) kommer og gør det muligt at positionere dig til profit med flytningen.

Flytte gennemsnitlige overvågning der viser dig den gennemsnitlige pris på et sikkerhed i en bestemt periode (de mest almindelige er 20, 30, 50, 100 og 200 dage), som anvendes for at spotte priser tendenser af udfladning ud store udsving.

Trigger skærm, der vil advare dig for at forudindstille begivenheder såsom som at nå en bestemt kursmål eller en anden begivenhed, der advarer dig til at overtage foreskrevne handling.

Mønster identifikation så du kan identificere mønstre i ethvert marked og bruge dem til din fordel. Dette giver dig en større chance for at sælge øverst og købe nederst på markederne.

Aktiehandel software er et must have for alle alvorlige investorer. Du kan ikke råd til at handle i nutidens markeder uden at have en uvildig rådgivning og inde intelligens, der sørger for en god software handelssystem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.