5 tips til at vælge den bedste Balance overførsel kreditkort

Hvis du har en række af kreditkort, og du ønsker at konsolidere dine betalinger, kan en balance overførsel kreditkort være den rigtige beslutning for din økonomi. Ikke kun mange balance overførsel kreditkortselskaber tilbyder sænkes eller endda nul procent renter priser, men du muligvis selv endelig betale ned gæld, du har optjent.
1. afgøre det beløb du ønsker at overføre
Mens de fleste balance overførsel kreditkortselskaber er villige til at overføre større saldi for dem med en god betaling historie, for dem, der ikke har fremragende kredit, kan du finde, at kun små mængder vil blive overført. Og mens dette hjælper, det ikke kunne høste de belønninger, som du havde forventet. Tale med balance overførsel kreditkort før det besluttes at melde sig til deres kort være sikker på at det beløb du ønsker at overføre vil være tilladt.
2. find restriktioner
Det meste af tiden vil en balance overførsel kreditkortselskab tillade dig at nyde en lav eller nul procent rente når du følge deres regler. Det betyder, at du skal arbejde for at forstå deres regler før tilmelding. Der kan muligvis ikke købe noget på kortet for en vis mængde tid, eller du måske nødt til at købe noget inden for en vis mængde tid.
3. Hvad er din frist?
Mens det ville være rart, hvis balance overførsel kreditkortselskaber kunne give forbrugerne ubegrænset tid til at nyde de lavere rentesatser, dette er ikke tilfældet. Find ud af hvor lang tid den indledende balance overførsel kreditkort rente er godt for-jo længere jo bedre.
4. kan du få pengene tilbage?
Nogle balance overførsel kreditkortselskaber også tilbyde dig penge tilbage til nye køb på deres kort. Mens du sandsynligvis ikke vil få, cash back på overførsel, kan du begynde at høste belønninger til fremtidig brug. Hvis du tror, at du kan holde balance overførsel kreditkort for et stykke tid, er det en god ting at undersøge.
5. Hvad er den årlige gebyr?
Når du forsøger at begrænse dine betalinger, skal du være sikker på der balance overførsel kreditkort ikke starte med et årligt gebyr. Mange balance overførsel kreditkortselskaber gør ikke kunde betale et gebyr i første omgang, men nogle kan opkræve kunden efter den indledende periode er overstået.
En balance overførsel kreditkort kan hjælpe dig med at reducere dine månedlige betalinger og få dig på vej til en gæld-frit liv, men kun hvis kortet er i orden for dig og ikke imod dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.